Nieuws

HTI-Ede (Huis en tuin interieur) bestaat 20 jaar.

Ik kreeg al snel andere opdrachtgevers en Gerard kwam mij versterken.Wij maakten bijvoorbeeld presentaties voor makelaarskantoor GABA in Arnhem en Bossenbroek Herenmode in Voorthuizen.

Architectenburo van Ede heeft ons de opdracht gegeven om luifels
uit verzinkt staal te leveren en te monteren voor het project Lovinklaan in Arnhem. Vele opdrachten volgden.

Al met al was dat een erg mooie tijd.
9 Jaar geleden belde Menno van der Garde met de vraag of wij tafels voor zijn tuinmeubelwinkel wilden maken. Vanaf dat moment moesten we op zoek naar een pand want de opdrachten bleven binnen komen.

Wij hebben vanaf het begin de lat hoog gelegd met betrekking tot de kwaliteit van leveren en montage, waardoor wij een mooie groei mee mochten maken.

Nu hebben we opdrachten voor allerlei werkzaamheden vooral op het gebied van RVS zijn we sterk. Onze opdrachtgevers zijn niet enkel particulieren maar ook meubelmakers, interieurbouwers, winkels etcetera. Een van de mooiste waarderingen is dat we ook voor omliggende metaalbedrijven opdrachten mogen uitvoeren vanwege onze specialisatie (de hoogwaardige afwerking). We maken bijvoorbeeld aanrechtbladen en balustrades met een hoog afwerkingsniveau.

We helpen met een ontwerp en ontwikkelen graag, hierdoor ontstaan de mooiste resultaten.

  • RVS producten
  • Staal producten
  • Aluminium producten
  • In combinatie met hout, glas, graniet, composiet of kunststof.
  • Ook leveren en monteren wij buitenzonwering.

Wij bedanken al onze opdrachtgevers/toeleveranciers voor hun aanvraag en/of opdracht en levering. Zonder deze opdrachten en vertrouwen in ons bedrijf zouden wij niet bestaan.

0/5 (0 Reviews)