​HTI-RVS | Specialist in RVS maatwerk

RVS-Meesters

HTI-RVS is specialist in op maat gemaakte RVS-producten. We zijn ‘RVS-Meesters’, échte vakmensen met oog voor detail. Wij kennen het materiaal als geen ander. We leveren nog ouderwets en ambachtelijk, hoogwaardig kwalitatief werk. Wij werken vanuit ons hart, met passie, om te leveren naar en nog liever bóven verwachting.

Ruim 20 jaar vakmanschap

HTI-RVS is gevestigd in Ede en bestaat inmiddels ruim 20 jaar. HTI staat voor Huis- en Tuin interieur. Eddie van Ruler startte met HTI-RVS in oktober 1995. Na jarenlange ervaring in de staalindustrie was hij toe aan de stap naar zelfstandigheid. Hij had succes met de verkoop van zelfgemaakte kandelaren en schalenstandaarden en zag de vraag naar zijn producten snel groeien. Zo snel, dat versterking nodig bleek. Deze vond hij bij Gerard van den Top. Gerard is een natuurtalent in het lassen en vakkundig bewerken van RVS. Een echte RVS-Meester! Onze klanten zijn zeer tevreden over het hoge afwerkingsniveau. Inmiddels maken we een diversiteit aan maatwerk RVS producten.

RVS op maat: U verzint het, wij maken het!

Op deze site vindt u natuurlijk diverse voorbeelden van door ons op maat gemaakt werk. Naast de meest gangbare RVS-producten als balustrades, trapleuningen en tafels krijgen we ook veel bijzondere verzoeken. Het is voor ons altijd een uitdaging om de meest uiteenlopende RVS-producten voor u op maat te mogen maken. RVS op maat? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Op deze pagina hebben we een aantal ‘RVS op maat’ projecten voor u verzameld. Zo krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Heeft u vragen of bijzondere verzoeken? Neem contact op en samen komen we tot mooie oplossingen!  

Voor zakelijke en particuliere klanten

HTI werkt zowel voor de (groot)zakelijke als de particuliere markt.

We mogen mooi werk maken voor particuliere klanten door het hele land en zelfs in België. We zijn trots op de vele positieve beoordelingen die we van onze klanten krijgen. Zoals u kunt zien op diverse plekken op deze website.

Ook vele (groot)zakelijke klanten weten ons te vinden. Zoals meubelmakers, interieurbouwers, winkels, aannemers en zakelijke eindgebruikers. Maar ook utiliteitsbouw, overheden, horeca en industrie. Een van de mooiste waarderingen is dat we ook voor metaalbedrijven opdrachten mogen uitvoeren vanwege onze specialisatie; de hoogwaardige afwerking van RVS. We maken bijvoorbeeld aanrechtbladen en balustrades met een zeer hoog afwerkingsniveau. We helpen met het ontwerp en ontwikkelen graag door. Hierdoor ontstaan de mooiste eindresultaten.

We hebben bijvoorbeeld voor de volgende zakelijke klanten RVS producten gemaakt:

  • We hebben onder andere RVS trapleuningen mogen leveren en monteren ten behoeve van diverse stationsrenovaties in Amsterdam in opdracht van Hegeman.
  • ​Voor een nieuw complex – gebouwd door Dura Vermeer – hebben we de betonnen entree voorzien van RVS-trapleuningen. (het is het kantoorpand van Dura Vermeer te Cruquius) waar de geleideleuningen zijn geplaatst.
  • Bij de Jaarbeurs te Utrecht hebben we afzettingen gemaakt van RVS voor de koffiecorner.
  • Morgana – de beddenspeciaalzaak aan de woonboulevard in Utrecht – heeft ons gevraagd de RVS-balustrades te leveren voor haar pand.
  • ​​We ​heben geanodiseerde onderdelen ​gemaakt voor Meubelwerkplaats de Klomp die er de notenhouten meubelen mee heeft bekleed t.b.v. winkelinrichting.
  • In opdracht van Joosten Staalbouw hebben wij RVS trapleuningen geleverd en gemonteerd bij het hoofdkantoor van Asics te Hoofddorp.

Veiligheid voor alles | VCA certificering

Sinds 2015 is HTI-RVS VCA gecertificeerd. Dat betekend dat we met betrekking tot  montagewerkzaamheden overal werkzaamheden voor u kunnen en mogen uitvoeren.

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om u veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld.

VCA-certificatie is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Vaak gaat het om constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties.

Wij groeien dankzij u

Omdat HTI-RVS van het begin af aan de lat hoog legt met betrekking tot kwaliteit van producten, levering en montage, blijven we gestaag groeien. U weet ons te vinden! En daar zijn we blij mee! We hebben ruimte gevonden om aan de toenemende vraag te kunnen blijven voldoen. Een ruime werkplaats aan de Javalaan te Ede. Hier is HTI-RVS nog steeds gevestigd. Deze locatie is een uitstekende uitvalsbasis voor onze werkzaamheden door het hele land.
Inmiddels hebben wij een vast team van vier man sterk. Daarnaast werken we samen met diverse freelancers en toeleveranciers om de grote diversiteit aan opdrachten optimaal te verzorgen.

Bedankt voor uw vertrouwen

Wij bedanken al onze opdrachtgevers en toeleveranciers voor hun aanvragen, opdrachten en leveringen. Zonder uw vertrouwen in ons bedrijf zouden wij niet bestaan. Voor ons is het een eer om uw aanvraag te krijgen. We voeren uw opdrachten altijd met veel beleving uit. We zetten ons in om uw vertrouwen waar te maken. Nu en in de toekomst. Graag tot ziens bij HTI-RVS!

4.4/5 (7 Reviews)