Overige RVS projecten

Kofferrek op maat voor oldtimer

excalibur-ss-1962-oldtimerDe Excalibur SS is een zeldzame tweezitter met als bouwjaar 1962. De oldtimer werd na deze serie vaker uitgebracht in een vierzitter die wat meer extravagant is. Onderhuids heeft de Excalibur SS een corvette techniek met een krachtige 350 PK, terwijl de auto slechts zo’n 1000 kg weegt. Vroeger was een kofferrek een accessoire voor deze auto. De klant van Garage Classic Service (GCS) uit Vlaardingen wilde de oldtimer graag compleet maken met zo’n kofferrek, maar waar koop je nu zo’n rek als de auto zelf al zeldzaam is?

HTI maakt onderdelen voor Oldtimers

Als specialist in RVS is HTI samen met GCS op zoek gegaan naar documentatie over de kofferrek. Dit was niet zo eenvoudig. Na wat schetsen en tekenen zijn we tot een kofferrek gekomen dat helemaal in stijl is met de Excalibur SS. De kofferrek is uit RVS hoogglans gepolijste buis gefabriceerd. Zelfs na het buigen en lassen zijn er geen bewerkingen zichtbaar. Alles is nog eens hoogglans gepolijst om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Het frame is demontabel zodat het reservewiel eenvoudig verwisseld kan worden.

Op weg naar Italië

Met een Excalibur SS moet je natuurlijk lekker gaan touren. De kofferrek van RVS is direct getest met een ritje naar Italië; met zo’n 30 kg aan gewicht heeft het de test met glans doorstaan.

Heeft u ook maatwerk voor een oldtimer?

Wij maken allerlei producten van RVS. Of het nu om een RVS tafel gaat of zoals hier een product op maat voor een oldtimer; het is voor ons nooit te gek. Heeft u ook iets dat op maat gemaakt moet worden? Wij denken graag met u mee!

0/5 (0 Reviews)