Overige RVS projectenRVS trapleuningen op maat

Op maat overkapping en trapleuning in Wageningen

overkapping-zonwering-tuin2Voor een klant in Wageningen hebben wij eerder al trapleuningen geleverd en gemonteerd. De klant was zo tevreden dat wij nu werden gevraagd voor het maken en monteren van een overkapping inclusief zonwering. Een erg leuke klus en het resultaat mag er zijn!

Vrijstaande overkapping met geïntegreerde goot

De staanders van de overkapping zijn zo gemaakt zodat ze in de schutting geplaatst konden worden. Dit scheelt aanzienlijk in ruimte. De overkapping heeft polycarbonaatplaten als dak en heeft een totale breedte van iets meer dan 4 meter. Het frame is gepoedercoat in de gewenste RAL-kleur, in dit geval RAL 9001. Tussen het zonnescherm en de overkappping is een goot geïntegreerd zodat water tijdig wordt afgevoerd.

Zonwering met knikarmscherm

De zonwering is aan de overkapping gemonteerd en heeft een uitval van 2 meter. De klant kan hierdoor maximaal geniet van z’n overkapping en de tuin. Het zonnescherm is expres breder dan de overkapping (5 meter). Het mooie aan deze constructie is dat de overkapping de zonwering ondersteund en de zonwering de overkapping.

Op maat maken van…

Maximaal gebruik maken van de mogelijkheden is voor ons een uitdaging. En dat doen wij ook graag voor u! Geen klus is ons te klein of te groot. Heeft u ook een wens waar u nog niet de oplossing voor bedacht heeft? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact op.

 
contact

0/5 (0 Reviews)