Overige RVS projectenZakelijke projecten van HTI-RVS

RVS geleidehekken voor Jaarbeurs Utrecht

Bij beurzen, evenementen en congressen komen veel mensen tegelijkertijd naar bijvoorbeeld het restaurant of staan ze al voor openingstijd te wachten om naar binnen te gaan. Geleidehekken en poortjes zijn de ideale manier om deze piekmomenten controleerbaar te houden. U kunt zich voorstellen wat een enorme krachten op deze poortjes komen te liggen zodra groepen mensen beginnen te dringen.

Hoogglans gepolijst RVS zorgt voor een luxe uitstraling

Wanneer men het woord “dranghek” gebruikt doet men eigenlijk deze op maat gemaakt RVS hekken voor Jaarbeurs Utrecht te kort. Deze luxe RVS gebogen geleidehekken zijn volledig op maat gemaakt en gemonteerd. Een grote flens is met 4 stevige bouten verankerd in de vloer. De buisdikte en de ruime flenzen geven, mede doordat het in hoogglans gepolijst RVS is, een luxe uitstraling aan het geheel.

U noemt het; wij maken het

Geleidehekken en poortjes zoals wij die gemaakt hebben bij Jaarbeurs Utrecht zijn één van de vele producten die wij op maat maken voor onze klanten. U noemt het; wij maken het. Geen opdracht gaat te ver. Laat u zich niet afschrikken door de exclusieve uitstraling; een op maat product hoeft niet duur te zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op!

contact

0/5 (0 Reviews)