Een RVS leuning op maat laten maken

 

Bent u op zoek naar een nieuwe trapleuning, waarbij u er op kunt rekenen dat deze stevig en veilig is? Dan raden wij u van harte aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van HTI-RVS. Wij hebben namelijk vele jaren ervaring met de productie van leuningen van RVS, maar ook een groot aantal andere producten van dit materiaal. We hebben door de jaren heen gewerkt voor een groot aantal verschillende opdrachtgevers, zowel zakelijke als particuliere. We raden u dan ook aan om gewoon even contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u met dit materiaal heeft.

Een mooie RVS leuning laten maken 

Met een leuning van RVS kunt u er op rekenen dat u een leuning krijgt die stevig is en die er daarnaast ook nog eens mooi uitziet. We gaan graag met u om de tafel zitten om te bekijken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van RVS leuningen. Een RVS leuning op maat behoort bij ons altijd tot de mogelijkheden. U kunt er dan op rekenen dat u bij ons een leuning krijgt die niet alleen heel stevig is, maar ook geheel veilig. De leuning wordt daarbij ook door ons voor u gemonteerd, om de veiligheid nog eens extra voor u te waarborgen.

Een perfecte leuning van RVS

Bij HTI-RVS maken wij een RVS leuning op maat, maar u bent ook bij ons aan het juiste adres voor andere producten van dit materiaal. We hebben vele jaren ervaring met werken met RVS en hebben ook voor een groot aantal verschillende opdrachtgevers gewerkt. Zo hebben wij voor aannemers, de horeca, bouwbedrijven, ziekenhuizen, overheidsinstellingen en publieke gebouwen ons werk gedaan. Uiteraard bent u als particulier ook altijd welkom om contact met ons op te nemen voor een opdracht.

0/5 (0 Reviews)