×
RVS tuintafel: stralend sociaal middelpunt

RVS tuintafel: stralend sociaal middelpunt

Of u nu een tuintje ter grootte van een flinke postzegel achter het huis hebt of praktisch uw eigen park voor de deur: er is altijd een passende RVS tuintafel voor te maken. Een tafel die harmonieert met inrichting en beplanting, en perfect past bij bestrating en omheining. Een dergelijk tuinmeubel moet liefst opgaan in de natuurlijke omgeving, en tegelijkertijd fungeren als stralend sociaal middelpunt. Uitnodigend om samen te eten en te drinken, en te genieten van elkaars gezelschap.

Vraag offerte aan

RVS tuintafel op maat

RVS tuintafel op maat

Als we het hebben over een RVS tuintafel op maat, dan bedoelen we daarom ook niet alleen dat u bij HTI-RVS kunt kiezen voor elke gewenste afmeting. Hoe klein of groot ook. Maatwerk betekent ook dat u uw tafel geheel naar eigen smaak en idee kunt samenstellen. Bijvoorbeeld qua vorm. U kunt kiezen voor een ronde RVS tuintafel. Een vierkante of rechthoekige.

Bij HTI-RVS hebt u verder de keuze uit een scala aan materialen voor het tafelblad. Ook dat moet natuurlijk weerbestendig zijn. Een roestvaststalen blad is dat. Maar denk ook eens aan hout, graniet of glas. Belgisch hardsteen of een andere natuursteen.

Vraag offerte aan

Bestand tegen invloeden van buitenaf

Bestand tegen invloeden van buitenaf

Uw RVS tuintafel staat jarenlang, zomer en winter buiten. Zon, weer en wind mogen er geen vat op krijgen. Om ervoor te zorgen dat uw tafel er ook na vele jaren als nieuw uit blijft zien, werken we met zware legeringen. Standaard is dat RVS kwaliteit 3.04. Dat zegt u mogelijk niets. Maar neemt u van ons aan dat dit garant staat voor een hoge corrosiebestendigheid. Zeker in combinatie met goed onderhoud.

Onze norm is hoogwaardige kwaliteit, onder alle omstandigheden. Woont u aan zee of komt de RVS tuintafel bijvoorbeeld bij een zwembad te staan? Dan werken we voor alle zekerheid met een extra zware legering: RVS kwaliteit 3.16.

Vraag offerte aan

Kunnen wij het maken? Nou en of!

Kunnen wij het maken? Nou en of!

Vraag ons naar de mogelijkheden om voor u een unieke RVS tuintafel samen te stellen en te maken. Op afspraak bent u welkom om uw wensen door te nemen en uw ideeën te bespreken.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Hieronder enkel van de veelgestelde vragen rondom RVS Tuintafels

Waarom kies je voor een RVS tuintafel van HTI-RVS?
HTI-RVS Tuintafels staan voor hoogwaardige kwaliteit en talloze mogelijkheden. Ook kies je bij HTI-RVS voor een uniek en duurzaam product.
Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van RVS tuintafels?
De mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos! Om een paar voorbeelden te noemen: Tafelvorm kan van rond tot vierkant zijn en alles er tussenin, zelfs eigen ontwerpen zijn bespreekbaar. Maatwerk betekent ook dat u uw tafel geheel naar eigen smaak en idee kunt samenstellen.
Kunnen de RVS Tuintafels van HTI-RVS op maat worden gemaakt?
HTI-RVS maakt exclusieve producten op maat. Dus ook uw RVS Tuintafel.
Wat kost een RVS tuintafel bij HTI-RVS?
De kosten van een RVS tuintafel bij HTI-RVS hangen af van een aantal factoren. Vraag bij ons een offerte aan en wij komen met een zo nauwkeurig mogelijke prijs!
Hoe moet ik mijn RVS tuintafel van HTI-RVS schoonhouden?
Een HTI-RVS Tuintafel is onderhoudsarm dankzij de materialen die gebruikt worden. Bij particulieren gebruik is 2 tot 3 keer per jaar oppoetsen met glansmiddel voldoende om het product een levenslange duur te geven.

Zij gingen je voor

Klantervaringen

Mooi en vakkundig maatwerk. Eddie denkt goed mee en is de uitdaging aangegaan om ons aanrechtblad nog mooier te maken dan we zelf hadden bedacht! Dank je wel.

– Arjan Simons

Experts in RVS maatwerk! Balustrades, vloerluiken, trappen, allemaal met oog voor detail gefabriceerd en gemonteerd door vakmensen.

– Richard Fielt

De mensen van HTI hebben een práchtige trapleuning voor ons gemaakt…echt vakmanschap, met aandacht gemaakt, mooi strak. Wij zijn erg blij

– Thea Poesie