HTI-RVS Ede

FAQ

×

Bestellen

Hoe kan ik bestellen?
Het liefst via ons contactformulier of via een offerte aanvraag en via e-mail. Bellen mag natuurlijk ook. Bel 0318 – 65 31 32 voor overleg, een aanvullend mailtje met details raden we wel aan om vergissingen te voorkomen.

Producten

Welke producten leveren jullie?
U bedenkt het wij maken het! Wij leveren allerlei producten van RVS op maat gemaakt. Denk aan RVS balustrades, RVS trapleuningen, RVS tafels en tafelonderstellen (voor binnen en buiten) / RVS achterwanden / RVS aanrechtbladen / RVS spoelbakken / RVS trapluiken, RVS kelderluiken en vloerluiken en allerlei producten van RVS op maat (bijvoorbeeld trappen, kofferrekken, kapstokken, kunstwerken, geleideleuningen, overkappingen, toepassingen voor minder validen, et cetera)
Kan ik een product bestellen dat niet op jullie website staat?
Graag! Als u aangeeft wat u zoekt dan kunnen wij beoordelen of en hoe dit eventueel te maken is. Zie ook de diverse voorbeelden onder ‘RVS op Maat’. Wat voor leuke uitdaging heeft u voor ons? Neem contact op via het contactformulier of doe direct een offerteaanvraag.
Leveren jullie ook tafelbladen?
Jazeker! HTI-RVS maakt tafels met een RVS-onderstel. Voor het tafelblad kunt u kiezen uit diverse soorten materialen. Zoals tafelbladen van graniet of Belgisch hardsteen. Maar ook gehard – of gesmolten glas. Of diverse soorten ander hout. Zie voor meer informatie onze pagina over RVS-tafels en onderstellen.
Klopt het dat u ook zonweringen levert?
Ja, van vanouds hebben wij altijd zonweringen geleverd. Wij zijn onze klanten dan ook nog steeds graag van dienst op dit gebied. HTI-RVS is dealer van SunCircle en biedt een complete lijn kwalitatief hoogwaardige zonweringsproducten.

Leveren

Hoe wordt geleverd?
Na productie bezorgen we de door u bestelde producten op de door u gewenste locatie en verzorgen we de montage voor u. Zelf afhalen en monteren mag ook natuurlijk.
Wat is de levertijd?
Al onze producten worden op maat gemaakt. Sommige onderdelen moeten we extern bestellen. Levertijden spreken we met u af in goed onderling overleg. We doen natuurlijk ons uiterste best zo spoedig mogelijk te leveren. Afspraak is bij ons afspraak. Houdt u rekening met gemiddeld 1 tot 4 weken levertijd.
Monteren jullie ook?
Onze producten worden op locatie gemonteerd. Zelf doen mag ook natuurlijk, geef dit dan aan bij uw offerteaanvraag.

Garantie

Wat voor garantie biedt u?
Wij staan garant voor langdurig gebruiksplezier. Bij HTI-RVS bent u verzekerd van een persoonlijk advies en deskundige montage. Bij correct gebruik en onderhoud bieden wij tot levenslange garantie op geleverde materialen. Onder voorbehoud van correct gebruik en tijdig onderhoud. Vraag naar de voorwaarden bij uw specifieke product.
En als de garantietermijn is verlopen?
We kijken niet op een paar dagen. We proberen eventuele problemen in alle redelijkheid voor u op te lossen. Zeker als de producten goed onderhouden zijn. Beschadiging door opzet of door nalatigheid worden niet op onze kosten vergoed. Wilt u extra zekerheid? Kies dan voor de HTI-zekerheidspolis.
Wat is de HTI-zekerheidspolis?
Uiteraard geeft uw aankoop recht op gratis reparaties, tijdens de normale garantieperiode, bij niet (goed) functioneren door een verborgen gebrek. Echter de normale garantieperiode is altijd beperkt en ondanks het feit dat de door ons geleverde producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen is een vorm van pech, soms na de eerste garantieperiode pas herkenbaar, niet altijd te voorkomen. Om aan dit probleem tegemoet te komen kunnen wij u voor een gering bedrag “Extra uitgebreide Garantie & Verzekering” bieden tot zelfs vijf jaar lang, afhankelijk van het soort product. Onze service is gedurende de gekozen periode volledig kosteloos. Bovendien betaalt u nooit een eigen risico en worden de voorrijkosten meeverzekerd. U bent dus voor een vast bedrag verzekerd van een zorgvrije aankoop met zorgeloos gebruiksplezier gedurende de door u gekozen periode.
Bent u aangesloten bij een branchevereniging of keurmerk?
Onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd. VCA-certificatie is bedoeld voor bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Vaak gaat het om constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen, in fabrieken en werkplaatsen en bij installaties. Vooralsnog zijn we niet aangesloten bij overige keurmerken en brancheverenigingen. We proberen goed werk te leveren en zijn een relatief klein, ambachtelijk, bedrijf. Aansluiting bij keurmerken en dergelijke kost veel geld en biedt in onze optiek geen daadwerkelijke garantie op kwaliteit. Wij kiezen er dan ook liever voor om onze aandacht te geven aan hoogwaardige producten, vakmanschap en klantgerichtheid.

Materialen

Wat is RVS?
RVS staat voor roestvast staal en is ook bekend onder de namen Inox en Stainless Steel. In de volksmond wordt RVS ook wel roestvrij staal genoemd. Alhoewel RVS wel degelijk kan roesten. RVS is een legering van met name ijzer, chroom, nikkel en koolstof RVS heeft minimaal 11 tot 12 procent chroom en maximaal 1,2 procent koolstof. RVS is leverbaar in verschillende kwaliteiten, waarvan 304 en 316 door ons meest gebruikt worden.
Wat zijn de voordelen van RVS?
RVS (roestvast staal) heeft een mooie uitstraling en is decoratief. RVS is duurzaam, onderhoudsvriendelijk en roestwerend. Hierdoor is het zeer geschikt om er bijvoorbeeld een tafel of aanrechtblad van te maken. RVS kan zowel binnen als buiten toegepast worden.
Is het mogelijk RVS producten te combineren met LED-verlichting?
Ja, hiervoor zijn mooie producten. Door middel van LED-verlichting zijn mooie zichtlijnen te creëren. LED-verlichting is duurzaam en energiezuinig. Daarnaast biedt het veiligheid in minder verlichte ruimten.
Wat zijn de combinatiemogelijkheden met hout, steen, graniet en glas?
RVS laat zich goed combineren met andere materialen. Teakhouten leuningen, granieten tafelbladen, et cetera. De mogelijkheden hebben we benoemd bij betreffende producten. Zie onder andere RVS-trapleuningen, tafels en balustrades.
Werken jullie ook met staal of aluminium?
HTI-RVS is specialist in maatwerk voor RVS. We hebben daarnaast ook veel ervaring in het maken van producten van staal en aluminium. Er is ook heel veel mogelijk met deze materialen. U kunt hierbij denken aan een hekwerk op maat, een reclamezuil of een luifel boven uw voordeur.

Onderhoud en gebruik

Hoe onderhoud ik RVS?
RVS is duurzaam en onderhoudsarm. Voorkom dat uw RVS producten in aanraking komen met chloor en stalen producten. Deze kunnen RVS namelijk aantasten. Wees ook voorzichtig met zout en citroensap. Deze stoffen kunnen RVS aantasten.
Hoe moet ik RVS schoon houden?
Maak uw RVS producten regelmatig schoon met een microvezel doekje en een RVS-reiniger. Gebruik géén schuurspons of staalwol en schurende reinigingsmiddelen! Ook geen zogenaamde wondermiddeltjes, deze kunnen vlekken achterlaten die u er niet meer uit krijgt.
Wat is de levensduur van jullie producten?
Uw RVS balustrade of leuning is geen klimrek. Het materiaal zelf is vrij sterk maar het materiaal en de bevestigingspunten zijn niet berekend op extra zwaar gebruik. Bij normaal gebruik gaan uw RVS producten tot levenslang mee!

Andere vraag? Laat het ons weten

 • Hidden
 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 5.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Zij gingen je voor

  Klantervaringen

  Mooi en vakkundig maatwerk. Eddie denkt goed mee en is de uitdaging aangegaan om ons aanrechtblad nog mooier te maken dan we zelf hadden bedacht! Dank je wel.

  – Arjan Simons

  Experts in RVS maatwerk! Balustrades, vloerluiken, trappen, allemaal met oog voor detail gefabriceerd en gemonteerd door vakmensen.

  – Richard Fielt

  De mensen van HTI hebben een práchtige trapleuning voor ons gemaakt…echt vakmanschap, met aandacht gemaakt, mooi strak. Wij zijn erg blij

  – Thea Poesie