×
Jarenlang plezier van uw RVS producten

Jarenlang plezier van uw RVS producten

Roestvast staal is onderhoudsarm. Een van de redenen waarom dit pure materiaal zo populair is voor tal van producten. En voor gebruik binnen én buiten. Maar wilt u uw RVS tafel, keuken, trapleuning of bijvoorbeeld balustrade in optimale conditie houden? Zodat u nog jarenlang plezier heeft van een product dat er als nieuw uit blijft zien? Dan adviseren we dat beetje onderhoud wel met enige regelmaat te doen. Zeker bij gebruik buiten. Zo gaat het een leven lang mee.

Voor roestvast staal zijn speciale reinigings- en onderhoudsmiddelen verkrijgbaar. U kunt ze bestellen bij HTI-RVS.

Neem contact op

Reiniging en onderhoud van RVS

RVS tafels, balustrades, trapleuningen

Reiniging
Bij meubilair als tafels en frames van stoelen, maar ook bij RVS balustrades en bijvoorbeeld trapleuningen is het aan te raden om ze regelmatig af te nemen met een vochtig doekje. Of met een speciaal reinigingsmiddel voor RVS. Dit om te voorkomen dat het zuur van de huid van handen zich afzet op het plaatwerk of bijvoorbeeld de leuning.

Onderhoud
Voor onderhoud volstaat het om zo’n 2 tot 3 maal per jaar de roestvast stalen delen op te poetsen met een glansmiddel voor RVS-producten. Dat staat niet alleen mooi. Er ontstaat ook een beschermlaag die aanslag en bruine vlekken voorkomt.

Neem contact op

Onderhoud van RVS tafels, balustrades, trapleuningen

RVS keukens, RVS achterwanden, RVS spoelbakken

Bij gebruik van roestvast staal producten in de (groot)keuken speelt hygiëne uiteraard een grote rol. Mogelijk is dit voor u de belangrijkste reden om voor dit prachtige materiaal te kiezen: het is eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Om te reinigen kunt u kiezen voor de speciale reinigingsmiddelen voor RVS. Gebruik in geen geval agressieve schoonmaakmiddelen als antikalk, chloor of azijnzuur. Grootkeukens moeten zich bij het schoonmaken conformeren aan de geldende wet- en regelgeving, in verband met voedselveiligheid.

Neem contact op

Reiniging en onderhoud van RVS

Reiniging en onderhoud van RVS

Gebruik van de speciale onderhoudsmiddelen voor roestvast staal is zeker aan te raden. Volg de instructies op de fles over de geadviseerde frequentie van onderhoud voor intensief gebruik, zoals in professionele keukens. Hebt u vragen over reiniging en onderhoud van RVS? Neemt u gerust contact met ons op Wij beantwoorden uw vragen graag.

Neem contact op