×
Stijlvol, betaalbaar design

Stijlvol, betaalbaar design

De werkplaats in Ede is het kloppende hart van HTI-RVS, een kleinschalig bedrijf gespecialiseerd in RVS maatwerk producten. Hier werken gedreven vaklui die hun hart in hun werk leggen. En dat is te zien. Met regelmaat overtreffen we ieders verwachtingen. In eigen huis maken we stijlvol design op het hoogste niveau. Niet voor niets gaan onze producten de hele wereld over. Omdat we producent én leverancier zijn, blijven de maatwerkproducten van HTI-RVS betaalbaar. Ook voor particulieren.

Vakmanschap sinds 1995

Vakmanschap sinds 1995

Het verhaal van Huis & Tuin Interieur RVS begint met Eddie van Ruler, in 1995. Met jarenlange ervaring in de staalindustrie begon hij in zijn vrije tijd met de verkoop van zelfgemaakte kandelaren en schalenstandaarden van RVS. Dat bleek zo succesvol, dat de zelfstandigheid lonkte. Samen met Gerard van den Top, een ware roestvast staalmeester, startte Eddie in 2006 officieel met zijn bedrijf. Inmiddels maken ze samen met een klein team een scala aan producten van RVS. HTI-RVS werkt zowel voor de (groot)zakelijke als de particuliere markt.

‘Ik ben trots op wat we doen en wat we maken. Dit bedrijf zit in mijn hart.’

Eddie van Ruler, eigenaar HTI-RVS

Reiniging en onderhoud van RVS

Alles kan. Verzin het maar!

Wij ontwerpen en maken gangbare producten als RVS tafels, balustrades, en trapleuningen. Maar we krijgen ook veel bijzondere verzoeken. Die zijn voor ons extra speciaal. Want (bij) HTI-RVS kan alles. Nou ja, bijna dan toch. Want we wrijven ons verheugd in de handen bij zo’n opdracht. Maar met onze ervaring en technische kennis denken we graag ook even mee. Is het idee haalbaar? Klopt de tekening? Kan het handiger, mooier, beter? Want als wij van HTI-RVS iets doen, doen we het ook goed!

Neem contact op

Waarom HTI-RVS?

Waarom HTI-RVS?

Wij maken in eigen huis en op ambachtelijke wijze prachtige producten van roestvast staal. Op maat. Deze zijn:

  • perfect afgewerkt
  • van hoogwaardige kwaliteit
  • makkelijk te reinigen en te onderhouden
  • duurzaam
  • recyclebaar (tenzij gecoat)
  • verkrijgbaar in hoogglans, geborsteld, gecoat RVS
  • leverbaar in elke RAL-kleur (uitsluitend bij poedercoating).

Wij maken het graag voor u

Hebt u vragen of bijzondere verzoeken? Neem contact met ons op. We nemen er de tijd voor. Samen komen we tot mooie oplossingen.

Neem contact op