HTI-RVS Ede

RVS plantenbakken: mooi anders

×

Wij werken niet graag met standaard oplossingen, maar hechten veel waarde aan materialen en oplossingen die een persoonlijke touch geven aan onze inrichting.’ Niet onze tekst, maar die van onze klant. Wij van HTI-RVS zouden het zelf niet beter kunnen verwoorden. Want willen we dat niet allemaal: een persoonlijke touch? Ons onderscheiden? In kleding, kapsel, muzieksmaak, beroep? Met ons bedrijf? En zeker ook met onze directe leefomgeving: het interieur en de tuin.

Kussentjes en kaarsjes

Niet voor niets zijn woonbeurzen, woonprogramma’s op tv en tuincentra mateloos populair. Van de week lazen we dat de coronacrisis een flinke boost heeft gegeven aan de (online) verkoop van bloemen en planten. Geen wonder. Omdat we nu noodgedwongen veel thuis zijn, maken we het graag gezellig om ons heen en pimpen we huis en tuin met liefde nog even extra mooi op.

Maar het valt niet altijd mee om ons te onderscheiden van de buren. Keuze genoeg, hoor, als het gaat om woninginrichting en tuincentra. Daar ligt het niet aan. No offense, maar voor je het weet zitten we toch allemaal op een grijze hoekbank met kussentjes en kaarsjes. En in de tuin het onvermijdelijke Boeddha-beeld. (Wij mogen dat zeggen. Er staat er hier ook eentje.)

IJzersterke tip

Wij van HTI-RVS hebben een ijzersterke tip: een RVS plantenbak. (Wie de titel heeft gelezen zag hem al aankomen.) Want RVS plantenbakken vormen niet alleen buiten én binnenshuis fraaie design-elementen, maar zijn ook speciaal. Te midden van alle kunststoffen, aardewerken en houten bakken die je letterlijk overal ziet, is een RVS plantenbak een tamelijk unieke blikvanger. En daardoor origineel.

Welbeschouwd is het onbegrijpelijk dat je ze niet vaker ziet. Want roestvrijstalen plantenbakken trekken door materiaal en strakke vormgeving de aandacht, zonder af te leiden van de hoofdrolspelers: planten en bloemen. Dat maakt RVS plantenbakken tot gewilde objecten. Daarbij komen ze in praktisch ieder woonstijl en bij elk tuinontwerp mooi tot hun recht. Want een RVS plantenbak combineert makkelijk én perfect met andere materialen.

Eigen ontwerp

Hebben we al verteld dat we ieder gewenst ontwerp kunnen maken in onze eigen werkplaats? En in elk formaat? In glanzend of geborsteld RVS. Voor binnen of buiten. Rond, vierkant of langwerpig. Wat u wilt. We leveren RVS plantenbakken ook met wieltjes. Lekker makkelijk als je planten wilt laten overwinteren of binnen even goed wilt schoonmaken.

En over schoonmaak gesproken: ze zijn onderhoudsarm en blijvend mooi. Ook als ze buiten staan. Een roestvrijstalen plantenbak is namelijk bestand tegen elk weertype. En plenst het? Geen nood. Ter bescherming van uw prachtige planten zorgt de ingebouwde wateroverloop ervoor dat de RVS plantenbakken van HTI-RVS nooit vollopen.

Wat zeggen zij ervan?

Maar we zullen onze klanten Bert en Brigitta Wessels nog even laten uitspreken. Dan hoort u het eens van een ander.

‘Dit heeft samen met HTI-RVS geresulteerd in mooie en creatieve oplossingen bij de inrichting van onze tuin. Ook in ons interieur hebben we samen met HTI-RVS een aantal mooie elementen toegepast waar we heel trots op zijn en elke dag van genieten.’

Vraag offerte aan Ga terug naar het overzicht

Zij gingen je voor

Klantervaringen

Mooi en vakkundig maatwerk. Eddie denkt goed mee en is de uitdaging aangegaan om ons aanrechtblad nog mooier te maken dan we zelf hadden bedacht! Dank je wel.

– Arjan Simons

Experts in RVS maatwerk! Balustrades, vloerluiken, trappen, allemaal met oog voor detail gefabriceerd en gemonteerd door vakmensen.

– Richard Fielt

De mensen van HTI hebben een práchtige trapleuning voor ons gemaakt…echt vakmanschap, met aandacht gemaakt, mooi strak. Wij zijn erg blij

– Thea Poesie