HTI-RVS Ede

Industriële maatwerk droomkeuken

×
RVS keuken gemaakt door hti

Ga terug naar alle projecten

Industriële maatwerk droomkeuken

Voor de mensen van HTI-RVS is er niets mooiers dan een speciale klantvraag die een stevig beroep doet op hun vakmanschap. Een opdracht waarin ze in de werkplaats in Ede eens flink hun tanden kunnen zetten. Nog mooier wordt het als de specifieke wens vraagt om nauwe samenwerking met ambachtelijke meubelmakers die uit exact hetzelfde hout zijn gesneden.

Locatie: Ede
Soort project: RVS keuken

Anders dan andere keukens

De klant die bij ons aanklopte wilde een keuken die anders dan anders is. Woorden die triggeren en uitdagen. Want wat heeft hij of zij daarbij voor ogen? Waar droomt deze klant dan van? Soms komen mensen met een tekening, een foto of plaatjes uit een woonmagazine. Dat helpt. Maar er is ook altijd wel een uitgebreid gesprek nodig om de wensen helder te krijgen.

Industriële keuken

In dit geval gaf de wens om in het ontwerp ruim gebruik te willen maken van metalen een duidelijke aanwijzing voor de gewenste stijl: een industriële keuken. Om zo’n keuken te realiseren ben je aan het juiste adres bij HTI-RVS, producent van hoogwaardige maatwerkproducten van roestvast staal. In samenwerking met Dievorm keukens en kasten op maat uit Arnhem gingen we aan de slag om voor deze klant de perfecte keuken te maken.

RVS keuken HTI met Dievorm

Oogstrelend en praktisch tegelijk

Een werkelijk mooie keuken die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen is een investering in woonplezier die de meeste mensen slechts één of twee keer in hun leven doen. Dus moet de verhouding tussen oogstrelend design en een praktische opstelling optimaal zijn. Voor dat laatste moet ruim aandacht zijn in het ontwerp. Van de juiste indeling in kasten, werkruimte en looplijnen heeft de gebruiker immers dagelijks plezier. Daarmee creëer je rust en efficiëntie in de keuken.

Ruimtelijke keukenopstelling

Het ontwerp laat optisch een mooie balans zien tussen een ingebouwde hoge kastenwand voor apparatuur, en een lage keukenopstelling om te koken. De keukenopstelling neemt een hele wand in beslag. Een eiland met spoelbak stond op het verlanglijstje en die is in het midden geplaatst. In plaats van keukenkastjes met deuren bieden lades een zee aan opbergruimte. Uitsluitend de hoge kastenwand heeft draaideuren. Het resultaat is een aantrekkelijk overzichtelijke, ruimtelijke keuken.

RVS keuken

Afwerking en onderhoud

Het kookeiland hebben we vakkundig voorzien van een ingelaste spoelbak. Het werkblad is gemaakt van geborsteld RVS, met een verzonken inductiekookplaat. De fronten zijn van staalplaat, in een RAL-kleur gecoat en gemonteerd op een houten onderlaag. Duurzaam en natuurlijk perfect afgewerkt. Gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, en blijft mooi. In dit geval heeft de klant gekozen voor een zwarte tint. Maar wordt er gebruik gemaakt van een poedercoating, dan is in principe elke RAL-kleur mogelijk.

Dievorm heeft gewerkt met zwart gemelamineerd spaanplaat van 18 mm dik, afgeplakt met een kantenband. Dit spaanplaat is bijzonder sterk, doordat er onder de melaminelaag nog een stuk MDF is verlijmd. Deze extra laag zorgt ervoor dat het plaatmateriaal tegen een stootje kan. Een doekje erover en schoon is het ook weer.

RVS keuken HTI

Geslaagde coproductie

De klant is blij met de prachtige keuken. Een droom is vervuld. Deze geslaagde coproductie van HTI-RVS met Dievorm is het resultaat van een samenwerking die voor herhaling vatbaar is.

Ga terug naar alle projecten

Zij gingen je voor

Klantervaringen

Mooi en vakkundig maatwerk. Eddie denkt goed mee en is de uitdaging aangegaan om ons aanrechtblad nog mooier te maken dan we zelf hadden bedacht! Dank je wel.

– Arjan Simons

Experts in RVS maatwerk! Balustrades, vloerluiken, trappen, allemaal met oog voor detail gefabriceerd en gemonteerd door vakmensen.

– Richard Fielt

De mensen van HTI hebben een práchtige trapleuning voor ons gemaakt…echt vakmanschap, met aandacht gemaakt, mooi strak. Wij zijn erg blij

– Thea Poesie