HTI-RVS Ede

RVS Franse balkonhekwerken: Stijlvol en Duurzaam!

×

Ga terug naar alle projecten

Een balustrade op maat.

Onze klant benaderde ons met een specifieke wens en ontwerp: balkonhekwerken die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het moest zowel modern als tijdloos zijn, met een vleugje elegantie. Dit was een uitdaging die we enthousiast zijn aangegaan.

Locatie: Den Haag
Soort project: RVS balustrade

Vervaardigd met oog voor detail

De balustrades zijn vervaardigd uit hoogwaardige roestvaststalen strips en vervolgens voorzien van een duurzame poedercoating. Dankzij de montagelippen konden we de hekwerken moeiteloos aan de gevel bevestigen, wat resulteerde in een naadloze integratie met het exterieur van het gebouw.

Samenwerking en Resultaat

Dit project was een perfecte samensmelting van de visie van de klant en onze expertise in RVS. Het eindresultaat mag er zijn: een reeks prachtige balkonhekwerken die zowel functioneel als esthetisch zijn. We zijn trots op wat we samen met de klant hebben bereikt en kijken uit naar toekomstige samenwerkingen.

Bent u op zoek naar hoogwaardige rvs balkonhekwerken? En wilt u van een eigen ontwerp een hekwerk of balustrade laten maken? Neem contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en maatwerkoplossingen. Wij zijn dé specialist in balkonhekwerken en rvs constructies.

Ga terug naar alle projecten

Zij gingen je voor

Klantervaringen

Mooi en vakkundig maatwerk. Eddie denkt goed mee en is de uitdaging aangegaan om ons aanrechtblad nog mooier te maken dan we zelf hadden bedacht! Dank je wel.

– Arjan Simons

Experts in RVS maatwerk! Balustrades, vloerluiken, trappen, allemaal met oog voor detail gefabriceerd en gemonteerd door vakmensen.

– Richard Fielt

De mensen van HTI hebben een práchtige trapleuning voor ons gemaakt…echt vakmanschap, met aandacht gemaakt, mooi strak. Wij zijn erg blij

– Thea Poesie