HTI-RVS Ede

RVS plantenbakken familie Wessels

×
RVS-plantenbak

Ga terug naar alle projecten

RVS plantenbakken: creatief maatwerk

Bert en Brigitta Wessels werken niet graag met standaard oplossingen, maar hechten veel waarde aan materialen en oplossingen die een persoonlijke touch geven aan hun inrichting. Hun wensen? Het dakterras/de carport voorzien van strakke RVS design plantenbakken, die onderhoudsarm maar ook functioneel zijn. Het resultaat? In hun eigen woorden: ‘Mooie en creatieve oplossingen!’

‘Bij ons eerste gesprek hadden we gelijk een klik met HTI-RVS. Vooral de persoonlijke aandacht en het creatieve proces spraken ons direct aan.’

Locatie: Ede
Soort project: RVS plantenbakken

Vindingrijkheid en vakmanschap

Met deze opdracht is de familie Wessels bij HTI-RVS natuurlijk helemaal aan het juiste adres. Zeker omdat er een leuke uitdaging aan verbonden is: de hoogteverschillen mooi overbruggen. Voor ons een uitgelezen kans om onze vindingrijkheid aan te spreken en ons vakmanschap uit te leven. Maatwerk in optima forma!

We hebben RVS plantenbakken ontworpen met een niveauverschil erin, zonder deling of lasnaden. Eén strak geheel, waarbij de bovenlijn mooi doorloopt zodat het hoogteverschil is overbrugd.

Op decoratieve wijze hebben we extra ruimte gecreëerd voor het parkeren van de auto. Dat hebben we gedaan door het dakterras te verlengen met een grote plantenbak op RVS staanders, aansluitend op het terras/de carport. En extra verstevigd om doorzakken te voorkomen.

Ook handig: in het RVS frame is meteen een afvoer verwerkt zodat overtollig water eruit kan lopen. Onzichtbaar. Voor elke plantenbak hebben we daarvoor een oplossing bedacht. Zo kan de familie zorgeloos en extra lang genieten van de beplanting.

Technische aspecten, maakbaarheid en functionaliteit van dit project deden hier en daar een stevig beroep op onze vakkundigheid en creativiteit. Maar daar houden wij wel van bij HTI-RVS. En de resultaten zijn ernaar.

We hebben met HTI-RVS een aantal mooie elementen toegepast waar we heel trots op zijn en elke dag van genieten. We hebben HTI-RVS leren kennen als een leuk bedrijf met een leuk team medewerkers, dat met je meedenkt in oplossingen en uitstekende kwaliteitsproducten levert.’

Bert en Brigitta Wessels

Neem contact op

Ga terug naar alle projecten

Zij gingen je voor

Klantervaringen

Mooi en vakkundig maatwerk. Eddie denkt goed mee en is de uitdaging aangegaan om ons aanrechtblad nog mooier te maken dan we zelf hadden bedacht! Dank je wel.

– Arjan Simons

Experts in RVS maatwerk! Balustrades, vloerluiken, trappen, allemaal met oog voor detail gefabriceerd en gemonteerd door vakmensen.

– Richard Fielt

De mensen van HTI hebben een práchtige trapleuning voor ons gemaakt…echt vakmanschap, met aandacht gemaakt, mooi strak. Wij zijn erg blij

– Thea Poesie